Over Victoria

Ik ben Victoria; een creatief artistiek fotograaf uit Letland en woonachtig in Nederland. Met mijn passie voor kunst, oog voor stijl en de juiste compositie probeer ik de essentie van het leven te vangen in foto’s. Elk moment, elke beweging of transformatie heeft een gevoel en een emotie die ik in elke foto wil behouden.

Mijn ervaring als artistiek fotograaf gebruik ik voor bedrijfsfotografie, waarmee ik bewijs dat bedrijfsfotografie allesbehalve saai is. Geen statische portretfoto’s, maar mensen die een verhaal vertellen. Geen statische teamfoto’s, maar dynamische foto’s waar beweging in zit. In bedrijven werken mensen en waar mensen zijn is emotie en energie. Een mens werkt altijd samen met zijn omgeving en door de juiste lichtinval te combineren met de juiste compositie, roept ook de omgeving het perfecte gevoel op. 

Het is mijn kracht om voor even de tijd stil te zetten en de energie en emotie van dat moment te vangen in tijdloze foto’s: jouw bedrijfsfotografie vanuit een artistiek oogpunt!